POVABILO K SODELOVANJU

Ob podpori Mestne občine Maribor in ostalih partnerjev bo Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova, tudi v letošnjem letu organizirala karierni sejem, namenjen srednješolcem. Dogodek podpira tudi Zavod RS za zaposlovanje, OS Maribor.

Vaša izobraževalna organizacija pomembno prispeva k razvoju družbe znanja ter k razvoju in gospodarski razvitosti regije in širše. Z vašim sodelovanjem želimo prispevati k promociji izobraževalnih organizacij in
njihovih programov ter preventivno vplivati na usklajevanje ponudbe in povpraševanja na lokalnem trgu dela. Posebno pozornost želimo nameniti promociji poklicev in povezovanju srednješolcev z izobraževalnimi organizacijami in gospodarstvom.

Glede na obstoječe razmere, ki so posledica globalne pandemije Covid-19, bo letošnji Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja potekal v sodobnejši, virtualni obliki na platformi ob administrativno tehnični in strokovni podpori sodelavcev Factumeventa.

Virtualni sejem predstavlja edinstveno priložnost za promocijo vaše organizacije, saj bo obisk srednješolcev virtualno organiziran s strani srednjih šol.

Več >>>>>

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja