Ponosni, da smo že več let del te uspešne zgodbe! 😍🤩

𝐒 𝟏𝟏𝟖 𝐫𝐚𝐳𝐬𝐭𝐚𝐯𝐧𝐢𝐦𝐢 𝐞𝐧𝐨𝐭𝐚𝐦𝐢 𝐢𝐧 𝐯𝐞č 𝐤𝐨𝐭 𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐨𝐛𝐢𝐬𝐤𝐨𝐯𝐚𝐥𝐜𝐢 𝐣𝐞 𝐥𝐞𝐭𝐨š𝐧𝐣𝐢 𝐬𝐞𝐝𝐦𝐢 𝐊𝐚𝐫𝐢𝐞𝐫𝐧𝐢 𝐬𝐞𝐣𝐞𝐦 𝟐𝟎𝟐𝟐 – 𝐬𝐞𝐣𝐞𝐦 𝐩𝐨𝐤𝐥𝐢𝐜𝐞𝐯 𝐢𝐧 𝐢𝐳𝐨𝐛𝐫𝐚ž𝐞𝐯𝐚𝐧𝐣𝐚, 𝐤𝐢 𝐣𝐞 𝐩𝐨𝐭𝐞𝐤𝐚𝐥 𝐩𝐨𝐝 𝐬𝐥𝐨𝐠𝐚𝐧𝐨𝐦 𝐕𝐞𝐬𝐨𝐥𝐣𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐥𝐨ž𝐧𝐨𝐬𝐭𝐢, 𝐧𝐚𝐣𝐛𝐨𝐥𝐣 𝐮𝐬𝐩𝐞š𝐞𝐧 𝐤𝐚𝐫𝐢𝐞𝐫𝐧𝐢 𝐬𝐞𝐣𝐞𝐦 𝐝𝐨 𝐬𝐞𝐝𝐚𝐣.
Razstavljavci in obiskovalci so bili veseli, da je letošnji Karierni sejem po dveh letih potekal v živo, saj je tako lažje vzpostaviti dialog, razstavljavcem predstaviti in obiskovalcem spoznati izobraževalne ustanove, podjetja in obrtnike, javne službe, mladinske centre ter druge javne in zasebne organizacije s področja karierne orientacije mladih. Na Kariernem sejmu za osnovnošolce so se razstavljavci predstavili na 99 razstavnih enotah, organizirano ga je obiskalo 38 osnovnih šol, v celotnem dnevu ocenjujemo, da je osnovnošolski sejem obiskalo več kot 3.000 mladih, staršev, učiteljev in svetovalnih delavcev s področja karierne orientacije. Na Kariernem sejmu za srednješolce, kjer jim je bilo na voljo 118 razstavnih enot, več je bilo tudi predstavnikov delodajalcev, je sejem organizirano obiskovalo 11 srednjih šol, v celotnem dnevu se je na kariernem sejmu za srednješolce zvrstilo več kot 2.000 obiskovalcev.

Mestna občina Maribor je v partnerskem sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje Območno službo Maribor, Univerzo v Mariboru, Štajersko gospodarsko zbornico, Območna obrtno-podjetniškp zbornicp Maribor, Fundacijo Prizma / Foundation Prizma in MKC Maribor letos organizirala že 7. Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja pod sloganom Vesolje priložnosti.
Pri izvedbi dogodka so sodelovale tudi številne osnovne in srednje
šole iz Maribora in okolice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja