25. avgusta 2022 smo vodilni partner projekta Fundacija Prizma skupaj s projektnimi partnerji Drustvo Novus, Podjetniški inkubator Kočevje in RIC Novo mesto organizirali ZAKLJUČNO STROKOVNO KONFERENCO PROJEKTA KARIERNI CENTER ZA MLADE – VŠEČKAM IN GREM z naslovom 𝗭𝗮(𝗺𝗶𝘀𝗲𝗹) 𝗽𝗿𝗶𝗵𝗼𝗱𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 𝗸𝗮𝗿𝗶𝗲𝗿𝗻𝗲𝗴𝗮 𝗿𝗮𝘇𝘃𝗼𝗷𝗮 𝗺𝗹𝗮𝗱𝗶𝗵.

Na dogodku smo predstavili rezultate aktivnosti našega kariernega centra za mlade po šolah.

Dogodek so obogatili tudi strokovni gostje iz področja karierne orientacije, ki so skupaj s projektnimi partnerji predstavili zgodbe Z in ZA šolajoče mlade, da bo njihova nadaljnja izobraževalna in poklicna odločitev lažja.

Osvetlili smo trende razvoja vseživljenjske karierne orientacije glede na nenehne spremembe v svetu dela, ki jih pogojuje razvoj digitalizacije in okoljevarstveni problemi.

Razmišljali smo tudi o idejah in aktivnostih karierne orientacije, ki bi jih bilo smiselno vključiti v sistemske rešitve dela z mladimi do leta 2027.

Vseživljenjska karierna orientacija bo zaradi sprememb, digitalne preobrazbe, zdravja in zelenega prehoda družbe v prihodnosti še bolj pomembna kot danes, zato hvala vsem, ki skupaj z nami aktivno sodelujete pri grajenju karierne prihodnosti mladih.

Za ogled slik kliknite TUKAJ 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja