Vsak otrok s posebnimi potrebami je nekaj posebnega. S prilagojenimi pristopi in pravo podporo lahko otrokom omogočimo optimalen razvoj ter tudi izpolnitev njihovih sanj in želja v realnem svetu, kar pomembno prispeva k dvigu kvalitete njihovega življenja.

Zato Vas lepo vabimo na brezplačen posvet »poklicna prihodnost otrok s posebnimi potrebami – iskanje pozitivnih virov moči v času šolanja«, ki ga organizira Karierni center za mlade.

KAJ?
Na dogodku bomo osvetlili prelomne točke in pomembne informacije za strokovno obravnavo otrok s posebnimi potrebami, zato da bo njihova karierna pot podprta in vodena celovito. Na posvetu se bomo posvetili pomenu osvetlitve pozitivnih virov moči otrok s posebnimi potrebami. Program je razdeljen na plenarni in delavniški del s številnimi gosti. Več si lahko preberete TUKAJ.

KDO?
Strokovni delavci šol, nevladnih organizacij in javnih zavodov, ki delajo z otroki in mladostniki s posebnimi potrebami. Zaradi omejenega števila prijav vas prosimo, da se iz vsake organizacije/šole na posvet prijavi največ en predstavnik.

KDAJ?
3.6.2021 od 9:00 do 12:00.

KJE?
Sočasno na štirih lokalnih enotah KCM: Maribor (Fundacija Prizma), Velenje (Društvo Novus), Kočevje (PI Kočevje) in Novo mesto (RIC Novo mesto).

KAKO?
Udeležba je brezplačna, prijava je obvezna. Prijavite se lahko preko spletne prijavnice TUKAJ.

V primeru, da se prijavite in se dogodka ne boste mogli udeležiti, nam Vašo spremembo sporočite na e-naslov: j.vizjak@fundacija-prizma.si.

Veselimo se Vaše udeležbe!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja