Podjetje KLS je pomemben globalni dobavitelj avtomobilske industrije in eno izmed najuspešnejši slovenskih podjetij. V svoji panogi smo med najboljšimi na svetu. Smo najbolj robotizirano podjetje v širši regiji. Že danes imamo več kot 200 robotov ter letno v robotizacijo, digitalizacijo, razvoj proizvodov, procesov in kadrov vlagamo več kot 10 milijonov evrov.

Tudi v naprej hočemo ostati najboljše podjetje v svoji panogi na svetu in med najuspešnejšimi slovenskimi podjetji ter s tem zagotavljati dolgoročno stabilnost podjetja in varno prihodnost za zaposlene.

Naše delo temelji na sodelovanju z najboljšimi podjetji v avtomobilski industriji. Zato uporabljamo najbolj napredne tehnične, tehnološke in poslovne rešitve ter ponujamo odlične priložnosti za strokovno rast in napredek vseh, ki sodelujejo z nami. Imamo najsodobnejšo tehnologijo in sledimo svetovnim strokovnim trendom ter jih uvajamo v naše delovno okolje. Skrbimo za stalen razvoj zaposlenih ter spodbujamo inovativnost in interni prenos znanj.

Več >>>>>

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja